Zo verzorg je jouw krullen!

Mooie glanzende en volle krullen, wie wilt dat nou niet? Wij in ieder geval wel! Het verzorgen van krullend haar kan nogal een uitdaging zijn, maar door gebruik te maken van de juiste producten en technieken kan jij ervoor zorgen dat je jouw krullen een mooie en gezonde look geeft. Wij helpen jouw hier graag bij en geven jou alvast wat tips en tricks!

1. Maak gebruik van een goede leave-in conditioner

Een van de belangrijkste tips om te onthouden bij het verzorgen van jouw krullen is dat het gebruik van de juiste producten van cruciaal belang is. Om te beginnen heeft krullend haar meer vocht nodig dan bijvoorbeeld stijl haar. Overweeg daarom om gebruik te maken van een geschikte conditioner, speciaal ontwikkeld voor krullen. De juiste conditioner voorziet jouw krullen van voldoende voeding. Zo zijn wij na jarenlange productontwikkeling met een eigen leave-in conditioner gekomen: de Moisturize My Curl. Deze conditioner bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder Biotine. Biotine staat erom bekend om het textuur, de glans en veerkracht van krullen te verbeteren. Daarnaast is de Moisturize My Curl leave-in conditioner vegan en uiteraard CG-proof.

2. Maak gebruik van styling producten 

Naast het gebruik van een goede leave-in conditioner raden wij vanuit onze expertise ook aan om gebruik te maken van styling producten. Jouw krullen hebben immers de juiste aandacht en liefde nodig. Daarom adviseren we jou om ook in dit geval gebruik te maken van geschikte styling producten. Je zou kunnen overwegen om gebruik te maken van onze styling gel, speciaal ontworpen voor krullend haar. Dit product is uiteraard ook vegan en CG-proof. Onze styling gel zorgt ervoor dat jouw krullen voorzien worden van de juiste definitie en volume zonder het haar te verzwaren. Wij raden het je aan om gebruik te maken van de styling gel na gebruik van de leave-in conditioner voor het optimale resultaat!

3. Let op met het wassen en stylen van jouw krullen

Het is belangrijk om goede zorg te dragen voor jouw krullen. Let goed op met het wassen en stylen van jouw krullen. Dit mag je namelijk niet te vaak doen. Het te vaak wassen van jouw krullen kan ervoor zorgen dat de natuurlijke oliën van het haar verloren gaan. Hierdoor zullen jouw krullen sneller opdrogen en beschadigd raken. Let ook op met het stylen van jouw krullen. Hitte-styling kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw krullen beschadigd en uitgedroogd raken. Daarom adviseren wij jou vanuit onze expertise om jouw krullen in vochtige toestand te stylen. Zorg ervoor dat je daarnaast gebruik maakt van producten die zorgen voor hydratatie en bescherming tegen hitte!

4. Let op de manier van stylen

Een andere belangrijke factor bij het verzorgen van krullend haar is de manier waarop het haar gestyled wordt. Het is aan te raden om het haar in een losse stijl te dragen, in plaats van het strak achterover te trekken. Hiermee voorkom je dat het haar zal pluizen. Het beste manier om jouw haar te stylen is door het haar in vochtige toestand in plukjes te stylen en het vervolgens te laten drogen. Je kunt eventueel ook gebruik maken van diffusers.

5. Zorg voor een gezonde levensstijl

Last, but not least: zorg voor een gezonde levensstijl. Een gezonde levensstijl is belangrijk voor het verkrijgen en onderhouden van gezonde en mooie krullen. Zorg ervoor dat je een gezonde en gevarieerde eetpatroon onderhoudt, voldoende water drinkt en regelmatig oefeningen uitvoert die kunnen helpen bij het behouden en onderhouden van gezonde krullen.

Door deze vijf tips in acht te nemen kan jij ervoor zorgen dat je een gezonde en mooie look voor jouw krullen behaalt!

Leave a comment

All comments are moderated before being published